RAISECOM

http://www.raisecom.com

От откриването си през 1999г., Raisecom Technology е установила репутация на един от водещите доставчици на оборудване за последната миля и оборудване за агрегиране на телекомуникационния пазар. От самото начало продуктите на Raisecom  са иновативни в сферата на телекомуникациите, ние сме едни от първите производители на Оптични Медия конвертори в света. Много бързо успяхме да завземем значителен дял от този пазар в различни страни по света. Ние продължаваме да работим върху нашата репутация и да развиваме висококачествени Carrier Ethernet продукти и такива за достъп до първата миля. Ние спечелихме и продължаваме да печелим безброй награди и сме познати като едни от лидерите на този пазар.. Raisecom разполага с 2100 работници с годишни приходи от повече от 220 милиона долара.  Растежа на Raisecom се дължи на нашата способност да проектираме и произвеждаме висококачествени широколентови продукти и да осигуряваме безупречна поддръжка.

Повече от половината от приходите на копманията се реинвестират в проектиране и развитие на продукти. Нашата продуктова линия се базира на водещи стандарти в телеком индустрията като Carrier Ethernet over fiber/PDH/SDH/G.SHDSL продукти, PDH/SDH мултиплексори, CWDM системи, L2 Ethernet Комутатори а също и крайни устройства за бизнес и домашни потребители. С повече от 8 милиона устройства инсталирани в мрежите на Интернет доставчици Raisecom е подсигурила нуждите на клиентите ни за производителност, синхронизация, намаление на разходите и мрежови операции.

Raisecom е постигнала 40% увеличение на приходите всяка година от своето създаване, и е призната от  Deloitte Touche Tohmatsu като една от 500 най-бързо развиващи Технологични компании на Азиатския пазар за последните 4 години. Освен главното си седалище в Пекин, Raisecom разшири своето присъствие в Европа, Латинска Америка, Канада, Близкия Изток, Югоизточна Азия и Съединените Американски Щати.

Raisecom е ISO9001:2000 сертифицирана за Развитие, Производство, Техническа поддръжка и реклама. Продуктите ни са CE, RoHS, WEEE, UL, и CSA сертифицирани. Raisecom е  MEF член и Ethernet продуктовата ни линия е според MEF препоръките. Raisecom  е силен последовател на световните стандарти и работи за съвместимоста между различните производители. Raisecom участва в световните по известни изложения всяка година, като CeBIT, Sviaz EXPO, PT EXPO, Convergence India, CommunicAsia, а също и в много локални изложения. We welcome the opportunity to work with customers and partners contributing to your success.