GEPON инсталация в АполлНет (Албания)

Интернет, ТВ и VoIP доставчик АполлНет (Албания) е поредната фирма, която сключи договор с фирма КСТ ООД за доставка на оборудване за GEPON от един от лидерите в областта – фирма RAISECOM.

Първоначалните тестове на оборудването бяха направени още през Октомври 2012г. и след като те надминаха всички очаквания на АполлНет, бяха доставени GEPON OLT – шаси ISCOM5800E и различни видове ONU устройства за крайния потребител, като HT803, HT803-W и HT803-R.

ISCOM5800E

АполлНет е първата фирма клиент на КСТ ООД, която внедри и използва технологията RF Overlay през GEPON, благодарение на която, фирмата предостави 3-play услуга (Интернет, Телевизия и Телефония) по едно оптично влакно на крайните си клиенти, като за целта използва стандартни, ефективни и доказали се технологии и протоколи, като TCP/IP, SIP и DVBC.

5800E-FTTH-FTTB

Според Техническия Директор на фирма АполлНет г-н Илир Асани, благодарение на КСТ и RAISECOM, тяхната компания е успяла бързо да предложи нов тип услуги и многократно да подобри старите си такива, като качеството е нараснало неколкократно спрямо преди, когато услугите са били предлагани през коаксиални и лан кабели и са били използвани остарели технологии.

В момента по данни на фирмата са инсталирани над 1000 крайни устройства, като темповете на включване на нови и прехвърлянето на стари клиенти на новата технология се увеличава ежемесечно.

Повече информация за продуктите на RAISECOM може да намерите в продуктовата секция на нашия уеб сайт – https://www.kst-bg.com/shop/gepon/

Повече информация за фирма АполлНет – http://www.apollnet.al/