Нов Интелигентен WIFI 5 AP рутер от RAISECOM

През Януари 2020, China Mobile стартира първата фаза на проекта си за инсталирани на интелигентни мрежови терминали. От общо 26 производители, които участваха в търга, RAISECOM показа своите преимущества, като успя да се класира на 4-та позиция и да спечели 13% дял от доставката на интелигентни устройства. Тези 13% включват доставката на 1.95 милиона  Raisecom WiFi-5 AP рутера.

 

Като основно оборудване от серията за интелигентни мрежови терминали, WIFI рутерите са подходящи за всякакви приложения. Те са свързани към ъплинк устройството като ONU/ONT посредством UTP кабел и могат автоматично да синхронизират мрежовите си настройки, като WIFI SSID и ключ и по този начин да се самоконфигурират автоматично. Едновременно с това, WIFI AP рутера разпръсква WIFI сигнала из цялата къща за пълното  покритие и предоставяне на високи скорости към интернет и други услуги.

 

Докато умните домашни устройства навлизат в нашия живот, ролята на AP рутера като основна точка за достъп става все по-изразена. Много интелигентни устройства, като умни брави за врати, умни камери, умни домашни електроуреди и т.н. имат нуждата да се свържат към локалния WIFI рутер за да получат достъп то интернет и облачното управление. Също така за широколентов достъп над 100 мбита/сек.,  дву-гигабитовия WIFI рутер е задължителен. Интелигентния мрежови терминал от Raisecom (WiFi-5 AP рутер) е безжичен двубандов гигабитов интелигентен рутер проектиран специално за FTTH и високоскоростен интернет.

За повече информация:

RC_DS_DR5254_draft v1.2

Начало